Producten testen

Wil jij net als Tjitske Reidinga, Boer Tom en Bauke Mollema ook een product testen waardoor jij minder afval krijgt? Meld je dan aan als ambassadeur.

Ja, ik word ambassadeur

Reviews van ambassadeurs

Deze ambassadeurs hebben net als Tjitske Reidinga, Tom Groot en Bauke Mollema al een product getest, waardoor zij minder afval krijgen! Bekijk hier hun review:

Review van Bernd (uit Spanga)

(3 sterren)

“De deostick ziet er stijlvol uit, ruikt fris en het is makkelijk in gebruik. Bovendien, de deostick leidt echt tot minder afval!”

Opmerking
“Ik heb de deostick in een kartonnen verpakking getest. Deze deo stick is stijlvol en modern. Iets wat ik op het uiterlijk zeker zou kunnen aanschaffen. Daarbij ruikt het plezierig fris en is makkelijk in gebruik. Ik denk dat het duw mechanische om de stick eruit te krijgen iets verder omhoog moet kunnen. Nu moest ik deo met de vinger uit de verpakking halen en onder de oksel smeren. Als de stick verder eruit zou kunnen is het absoluut een vervanging van mijn roller. Daarom krijgt de deostick van mij drie sterren. De deostick leidt wel echt tot minder afval, want de roller die ik nu gebruik is van plastic.“

———————————————————————————————————————————————–

Review van Agnes en dochter Emma (uit Sneek)

(4 sterren)

“Voor ons zijn de tandpastatabletten een blijvertje! Ze werken heel goed en het glazenpotje is oneindig en 100% recyclebaar!”

Opmerking
“Wij hebben de tandpasta in tabletjes geprobeerd. Het lijken kleine pepermuntjes en daar ruiken ze ook naar. Het was eerst wel een beetje vreemd, want je moet eerst op een tabletje kauwen, maar uiteindelijk is het hetzelfde en het werkt heel goed. En je hebt een frisse pepermuntsmaak na het tandenpoetsen. Wel zou ik de tabletten nog in verschillende smaken willen. Het gebruik van tandpasta tabletten is een hele kleine aanpassing die voor iedereen makkelijk is. Je hebt geen plastic tubes meer, dus dit product leidt écht tot minder afval. Het glazenpotje is namelijk oneindig en 100% recyclebaar! Al met al is het voor ons wel een blijvertje!”

———————————————————————————————————————————————–

Review van Thea (uit Scharsterbrug):

(4 sterren

“Al die plastic flessen waar shampoo en crèmespoeling in zitten zijn niet meer nodig. Op naar een plasticvrije badkamer!

Opmerking
Ik vind het resultaat goed, want het wast m’n haar wel goed schoon, maar ik vind de geur van deze shampoo niet zo lekker. Ik zou het product wél dagelijks willen gebruiken. Ik gebruik namelijk al een lange tijd shampoo bars en daar ben ik heel tevreden over. Ik vind deze specifieke bar niet zo geweldig vanwege de geur en ik kreeg last van een branderig gezicht, maar dat heb ik met mijn andere shampoos niet. Dus ik ben zeker pro shampoo bar!

De Shampoobar is gewoon een rond stuk zeep met een logo erop. Niet heel bijzonder, maar dat hoeft ook niet. Ik vind deze shampoo bar niet zo heel lekker ruiken. Het ruikt wel fris, maar ik vind het een beetje te schoonmaakmiddel achtig. Heb liever een beetje een bloemig geurtje. Ik vind het product makkelijk om te gebruiken.  Even nat maken en tussen je handen schuimen of direct op je haar schuimen en dat werkt prima. De shampoo schuimt goed.

De verpakking is van karton. Het is een soort bakje waar de shampoo bar in ligt met een huls/sleeve eromheen. De shampoo bar zelf is net als een stuk zeep van vroeger, maar dan rond. Ligt fijn in de hand. Een shampoobar leidt écht tot veel minder afval. Al die plastic flessen waar shampoo en crèmespoeling en body wash in zitten zijn niet meer nodig. Op naar een plasticvrije badkamer!

———————————————————————————————————————————————–

Review van Meryl (uit Leeuwarden):

(5 sterren)

Mijn was werd zelfs op 30 graden helemaal schoon. Én dit product leidt echt tot minder afval.”

Opmerking
Ik was bang dat de echt vuile was (van hardwerkende man en ravottende kleine mannen) misschien niet helemaal schoon zou worden. Maar gewoon op 30 graden met de wasnoten is het super gelukt! Ik zou dit product zelf dagelijks willen gebruiken, want het is veel beter voor het milieu. Ik denk ook voor je portemonnee en dus geen gesjouw en gemors met grote verpakkingen wasmiddel. Ik heb ook echt het idee dat dit product leidt tot minder afval. Je hebt de verpakking van het wasmiddel niet meer!

De wasnoten zijn eigenlijk alleen de harde schil van de noot. Het zakje is blauw-wit gestreept. De noten zien er eerlijk gezegd niet uit als wasmiddel, maar het zakje maakt het geheel erg mooi. Ik had niet het idee dat er een geur af kwam. Ik vind het product gemakkelijk om te gebruiken, want je hebt geen gehannes met een zware wasmiddel-verpakking, geen gemors. Het resultaat is goed en het voldoet meer dan aan mijn verwachtingen.