Menu
U sorteert voor, wij doen de rest!

Honderden nieuwe Afvaltoppers erbij!

Deze zomer zijn we honderden Afvaltoppers rijker! Van dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juli hebben we op de Milieustraat Damwâld voor inwoners van de gemeenten Dantumadiel en Noardeast- Fryslân de speciale Afvalvierdaagse georganiseerd. Tijdens deze vierdaagse haalden we het grof huishoudelijk afval uit elkaar om meer te gaan recyclen.

De Afvalvierdaagse bleek een daverend succes met ruim 1200 bezoekers en 24 ton afval extra voor recycling! Het grote Omrin Afvalspel kon natuurlijk niet ontbreken. Honderden bezoekers van de milieustraat speelden mee! Op woensdag was ook de wethouder van de partij en liet ons graag zien dat ook hij tot de Afvaltoppers behoort!

Ook op zondag 21 juli speelden tientallen mensen het Afvalspel op het Foodfestvial Prikmar tijdens de Skûtsjewike in Grou. Op woensdag 28 augustus stond het Afvalspel in de wijk Nooderhoek in Sneek. Op het wijkfeest georganiseerd door Project Waterschoon wonnen jong & oud weer prachtige prijzen met het Afvalspel. En afgelopen zaterdag trof je ons nog aan op de Duurzaamheidsmarkt in Winsum (Groningen).

Het grote Omrin Afvalspel staat echter nog niet stil! Zo tref je ons bijvoorbeeld nog aan op:

Zaterdag 14 september Trynsrock in Tytsjerk
Gemeente Tytsjerkstradiel

Zaterdag 5 oktober Nieuwe bewonersbijeenkomstin Beetsterzwaag
Gemeente Opsterland

Zaterdag 12 oktober Feel de Energy  in Harlingen
Gemeente Harlingen