Menu
U sorteert voor, wij doen de rest!

Bijna 100 bezoekers bij Afvalspel op Reuzedei

Zaterdag 1 juni 2019 zijn we van start gegaan met ons nieuwe Afvalspel op de Reuzedei in Akkrum. Met tientallen deelnemers was het een echte wedstrijd, waarbij flink werd gestreden om een echte Afvaltopper te worden! Vooral gezinnen met kinderen deden mee. Elke deelnemer won een mooie shopper en voor kinderen was er een grabbelton met leuke Omrin gadgets. De Reuzedei is het jaarlijks terugkerende evenement voor duurzaam wonen, werken en leven.

Wat is het Afvalspel precies?
Het Afvalspel is onze interactieve stand die de komende tijd door al onze gemeenten trekt. Iedere deelnemer aan het Afvalspel moet zo snel mogelijk 10 verschillende ‘producten’  scheiden door deze op het juist vlak op de vloer te zetten (grijs of groen). De tijd wordt bijgehouden met een wedstrijdklok. Onze quizmaster start en stopt de tijd en bepaalt of de producten goed zijn gescheiden. De deelnemer die als snelste alle producten goed heeft gescheiden wordt de dagtopper!

Onze dagtoppers op de Reuzedei zijn Veerle en Jozephine! Zij wisten het afval binnen 11 seconden goed te scheiden! Van harte gefeliciteerd met jullie prijs!

Op zaterdag 15 juni 2019 staat ons Afvalspel bij de heropening van de Omrin Estafettewinkel in Sneek en op zaterdag 22 juni 2019 tref je ons Afvalspel op het Hogelandster Afvalfestival in Leens.